Nieuws
  Za 08 december 2018

Zaterdag 15 december gratis toegankelijke muzikale avond met Expats, DJ Jack en veel lokaal talent in Myllesweerd


Aanstaande zaterdagavond (15 december) belooft het een unieke muzikale avond te worden in Myllesweerd in Mill. Dan is er vanaf 20.00 uur namelijk een voor iedereen gratis toegankelijke muzikale feestavond in het kader van 30 jaar Lokale Omroep Mill. Speciaal hiervoor komt de 25-koppige band Expats naar Mill. Maar naast hun eigen brede repertoire, zullen ze ook begeleidingsband zijn voor diverse lokale zangers en zangeressen. Tussen alle live muziek door zal DJ Jack zorgen voor de juiste muziek.
Optredens
De gemeente Mill en Sint Hubert barst van het lokaal muzikaal talent. Dat is zaterdagavond 15 december te horen en zien. Want die avond zijn er tal van optredens van zangers en zangeressen uit onze gemeente die samen met Expats op zullen treden. Dat zijn Mijke Slaats en Theo Gerrits, Harm Daverveld, Theo Josemanders, Marga Bongers, Eddy van Kuppevelt, Henry van Haren, Jan Volleberg en ook de Straetlappen zullen live een nummer zingen met Expats. Daarnaast zingt ook José Lemmers een nummer net als Evy Linders, Wouter van Rossum, het bestuur van VoiceMill, Anne-Marie Jans en ook Peter Verstraten en Frans Duijnstee beklimmen samen het podium. Gezamenlijk doen alle artiesten van de avond als finale Let me entertain you.
30 jaar L.O.M.
De Lokale Omroep Mill viert het 30-jarig bestaan op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december met 30 uur live radio en Tv. Hiervoor zal men een speciale jubileum-studio inrichten in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Dat op 14 december van 15.00 uur tot 23.00 uur, 15 december van 09.00 uur tot 23.00 uur en zondag 16 december van 09.00 uur tot 18.00 uur. Elk uur staat er een jaar centraal uit 30 jaar Lokale Omroep Mill. Naast muziek uit dat jaar is er ook een interview met iemand over een nieuwsfeit van toen en is er een Tv-item te zien uit het L.O.M. archief van het betreffende jaar. Dit alles is die dagen live via radio en Tv te volgen. De muzikale avond met Expats en al het lokaal talent is niet live op Tv en radio te volgen. Hiervan worden wel Tv-opnames gemaakt die later worden uitgezonden.
Wereldwijd
De RTV-programma’s zijn via alle providers te horen en zien. Zelfs wereldwijd kan iedereen live luisteren en kijken. Check voor een overzicht van alle frequenties per provider en om het wereldwijd te volgen www.lokaleomroepmill.nl
Dank
Dit jubileumweekend is mede mogelijk gemaakt dankzij tal van sponsoren en de steun van Ontdek Mill. Hiervoor namens alle vrijwilligers van de Lokale Omroep Mill hartelijk dank!

Gerelateerde activiteit