U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 03 december 2018

Op 8 en 9 december Show- en Garde dans in Myllesweerd


Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill zal in het weekend van 8 en 9 december geheel in het teken staan van Show- en Garde dans als DV Dance Action hier een dubbel dansevenement organiseert.
Vanaf zaterdagavond tot zondagavond zullen de beats van streetdance, show- moderne dans, karakterdans en de moderne polka ritmes van de garde dansen te horen zijn. Familie, vrienden kennissen en iedereen met interesse in deze dansen nodigen wij van harte uit om een kijkje te komen nemen.
Op zaterdagavond 8 december zal de Dansvereniging aftrappen met een presentatie avond waarop alle nieuwe dansen voor de eerste keer aan het publiek getoond worden. Voor de groepen en solisten een mooie première voor het toernooi seizoen welke een dag later in hetzelfde Myllesweerd start. De presentatie start om half 7, de zaal zal om zes uur geopend zijn. Entreekaarten bedragen 2 euro per stuk en zijn aan te kassa te verkrijgen. Naar verwachting zal het programma om half 10 afgelopen zijn. Kom op tijd want vol is vol!
Op zondag 9 december vindt vanaf 09.00 uur de Kick-Off van het DFN Dansseizoen 2018-2019 plaats in Myllesweerd. Ruim 300 dansers en danseressen uit België en Nederland zullen hun danscapaciteiten in wedstrijdverband tonen.
In de ochtend dansen de minioren en junioren (leeftijd vanaf 6 tot 12 jaar).
Dit ochtendprogramma wordt afgesloten met een prijsuitreiking waarbij de beste deelnemers van de categorie geëerd worden met een podiumplek en bijbehorende beker. Hierna start het middagprogramma voor de jeugd en hoofd (leeftijd vanaf 12 jaar en ouder). Het toernooi wordt afgesloten met de prijsuitreiking voor de jeugd en hoofd.
Toegangskaartjes kosten voor zaterdagavond 2,- euro. Op zondag bedraagt de toegang voor volwassenen 4,- euro en voor kinderen en senioren 2,- euro.