U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 30 november 2018

Zaterdag 1 december prinsenreceptie plus verschijning boerenpaar en jongkerpaar in Myllesweerd


Op zaterdag 10 november was de verschijning van het 61e Prinsenpaar van ‘t Germelaand. Die avond verschenen prins Bram I en Prinses Renske (Schreven – Driessen). Met de lijfspreuk “Met deez daag geen auto’s of band, maar feeste in ’t Germelaand” zullen zij er een mooi carnavalsseizoen van maken. Om iedereen de mogelijkheid te bieden hen te feliciteren met deze uitverkiezing en om nog even na te praten met het vorige prinsenpaar Chris-Jan en Jessica, is er aanstaande zaterdag 1 december een prinsenreceptie. Deze start om 19.11 uur in Myllesweerd end uurt tot 22.11 uur.

Bekendmaking boerenpaar
Maar er is meer te beleven die avond in Myllesweerd. Want direct na de prinsenreceptie zal het nieuwe boerenpaar bekend gemaakt worden. Als boer Ties en boerin Anna zullen zij op carnavalsmaandag in de onecht worden verbonden. Wie het zullen zijn? Mogelijk kunt u wat met de aanwijzingen die via social media zijn verspreid.

Bekendmaking jongkerpaar
Aanwijzingen en hints zijn er ook op social media te vinden van het nieuwe jongkerpaar. Ook zij verschijnen aanstaande zaterdagavond in Myllesweerd. Wie vormen dit 11e jubileum-jongkerpaar? Zijn het 2 dames, 2 heren, is het een stelletje of wellicht . . . Een ding is zeker, de organiserende commissie heeft laten weten dat het een grote verrassing zal worden.

Welkom
Iedereen is komende zaterdagavond welkom in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill om het allemaal mee te maken. Ook tal van zusterverenigingen en muzikale gezelschappen zullen die avond aanwezig zijn. Meer weten over deze avond en alle aanwijzingen voor het boeren- en jongkerpaar nog eens bestuderen? Check social media en zie www.germelaand.nl