U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 26 november 2018

3 tribute-avonden met Prince, ABBA en Status Quo in Theater Myllesweerd – reserveer arrangement 3 in 1


Theater Myllesweerd in Mill heeft dit seizoen maar liefst 3 tributeshows in de programmering opgenomen. Dat is vrijdag 7 december een avond rond Prince, op zaterdag 16 februari staat de muziek van ABBA centraal en zaterdagavond 20 april zijn alle grote hits van Status Quo er te horen. Dit alles door live bands inclusief een bijbehorende show met licht en perfect geluid. Voor en na deze shows is er muziek met DJ Chris. Speciaal voor liefhebbers van deze tributeshows is er een arrangement waarbij tickets voor slechts 30,- euro (inclusief 1 consumptie per avond) verkrijgbaar zijn voor alle 3 deze shows.
Vrijdag 7 december 2018 aanvang 20.15 uur
Prince Tribute – live show door The New Power Revolution
Toegangsprijs: 12,50 euro inclusief een consumptie
De Prince tribute band The New Power Revolution is ontstaan uit een wederzijdse liefde voor de iconische artiest Prince. Scheurende gitaarsolo's, strakke band arrangementen, ruimte voor improvisatie en entertainment is wat je kunt verwachten van The New Power Revolution. Een volledige band met blazerssectie en alle grote hits van Prince.
Zaterdag 16 februari 2019 aanvang 20.15 uur
SOS ABBA Coverband – live ABBA Tribute show
Toegangsprijs: 12,50 euro inclusief consumptie
De SOS ABBA coverband bestaat uit 6 ervaren en serieuze muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. SOS benadert het geluid van ABBA tot in de perfectie. Dit maakt SOS één van de beste ABBA tributebands van Nederland. SOS speelt ABBA ook echt live. Sluit je ogen en je hoort ABBA.
Zaterdag 20 april 2019 aanvang 20.15 uur
Status Quo Forever & Live And Dangerous - Classic Rock Tribute
Toegangsprijs: 12,50 euro inclusief consumptie
Bij de theatershow van Status Quo Forever (SQF) zijn de ambities helder: de beste Status Quo tribute van Europa worden. Verwacht een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekendstaat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan. Bekende meezingers en onbekende juweeltjes komen voorbij.
Koop tickets a 12,50 euro per show of het speciale arrangement van 30,- euro voor 3 shows in 1 via deze site. Of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

Gerelateerde activiteit