Nieuws
  Wo 14 november 2018

The Mountain Between Us in Filmhuis Mill


Woensdagavond 21 november draait vanaf 20.00 uur in Filmhuis Mill de film The Mountain Between Us. Filmhuis Mill is onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Elke 1e en 3e woensdagavond van de maand programmeert de verantwoordelijke commissie een film. Elke laatste woensdagmiddag van de maand doen ze dat voor kinderen. Een ticket kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie. Bij de kinderfilms is dat inclusief een glaasje ranja en wat lekkers.
The Mountain Between Us
The Mountain Between Us' volgt twee vreemden van elkaar, een begenadigde chirurg wiens vlucht is geannuleerd en een bruidsfotojournaliste die op weg is naar een aankomende bruiloft. Gezien de noodzaak hun eindbestemming bijtijds te halen besluiten de twee ondanks waarschuwingen betreffende het weer een klein vliegtuig te charteren. Als dit vliegtuigje echter neerstort, moeten de twee samen zien te overleven in de wildernis.
Tickets
Check voor meer informatie en online kaartverkoop de agenda op deze site. Tickets zijn ook aan de balie van Myllesweerd af te halen.

 

Gerelateerde activiteit