U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 11 november 2018

Prins Bram en prinses Renske nieuwe heersers over ‘t Gèrmelaand


Zaterdag 10 november werd door SCM ’t Germelaand in Myllesweerd in Mill het carnavalsseizoen 2018 – 2019 officieel geopend. Dit met de traditionele Bleravond waarbij de carnavalsschlager van het jaar gekozen wordt. Maar ook verscheen het nieuwe prinsenpaar.
Bleravond
Er waren op de Bleravond 6 groepen die streden om de titel carnavalsschlager 2019. Dat waren het Pretpakket, LollieVrollie, de Professors, Gij en Ik, de Foekepot en Brabants Bont. Uiteindelijk werden na een spannende puntentelling de Professors de winnaar.
Prinsenpaar
Maar het werd pas echt spannend tegen de tijd dat het nieuwe prinsenpaar op het punt van verschijnen stond. Heel wat namen deden zoals gebruikelijk de ronde. Maar de dors)t)lustige hoogheden van ’t Gèrmelaand 2018 – 2019 zijn prins Bram en prinses Renske. In het dagelijks leven Bram en Renske Schreven – Driessen.
Receptie
Op zaterdagavond 1 december wordt dit nieuwe prinsenpaar een receptie aangeboden. Dit vanaf 19.11 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Die avond verschijnt aansluitend ook het nieuwe boerenbruidspaar en jongkerpaar 2018 – 2019.

 

Gerelateerde activiteit