U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 30 november 1999

Enge Buren vrijdag 26 oktober op herhaling in Theater Myllesweerd in Mill


Vorig seizoen stonden Enge Buren met hun muzikale en humoristische show ook op de planken van Theater Myllesweerd in Mill. Op dat optreden kwamen enorm veel enthousiaste reacties. Dit jaar hebben ze een splinternieuwe show en vandaar dat de theatercommissie van Myllesweerd ze opnieuw in het programma heeft opgenomen. Enge Buren zijn met hun show Vreemde Vogels vrijdagavond 26 oktober vanaf 20.15 uur in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 te horen en zien. Een ticket kost 17,50 euro en dat is inclusief een consumptie.
Enge Buren
Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen deze uiterst grappige en muzikale heren. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Als je ze eenmaal kent, kan je niet meer om ze heen en kom je er nooit meer vanaf. Eigenlijk zijn ze helemaal niet ‘Eng’ maar eerder sympathiek, waardoor je ze in een mum van tijd in je armen sluit.
‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeentjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts.

 

Gerelateerde activiteit