Nieuws
  Wo 21 augustus 2013

Boekje met jaarprogramma valt binnenkort bij u op de mat!


Achter de schermen hebben onze commissies hard gewerkt aan een ontzettend mooi en veelzijdig theater- en filmprogramma. Al eerder heeft u kunnen lezen dat niemand minder dan Mark van de Veeronk ons theater zal bezoeken op zaterdag 4 januari 2014. We zijn er trots op dat we kunnen melden dat het boekje met ons jaarprogramma daarin in de eerste week van september bij u op de mat zal vallen. In het boekje vindt u ook een inlegvel met een kortingsactie daarop. Vroege vogels willen we namelijk belonen met korting op een kaartje voor theater Myllesweerd of Filmhuis Mill. Oja, omdat het ons eerste volledige theater- en filmseizoen is krijgt u bij elke voorstelling en film een gratis drankje. Voor meer informatie kunt u kijken in het boekje met het jaarprogramma. We hebben gewoon téveel te vertellen!

Heeft u het boekje met het jaarprogramma niet ontvangen? De boekjes liggen vanaf woensdag 4 september ook op de balie van Myllesweerd. Ook is het programmaboekje binnenkort digitaal te downloaden. U kunt daarnaast het volledige theater- en filmprogramma op deze site terugvinden.

Daarnaast is het u misschien opgevallen dat de agenda van Myllesweerd niet meer in de Neije Krant te vinden is. Die kunt u voortaan op deze website bekijken.

Wij hopen jullie binnenkort te mogen begroeten in Myllesweerd. Tot ziens!