U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 26 september 2018

Films voor groot en klein in oktober in Filmhuis Mill - reserveer tickets a €5,- inclusief consumptie


In oktober staan er 3 films op het programma in Filmhuis Mill. Ook voor de kleinere liefhebbers van films is er een film van Disney geprogrammeerd. Maar ook voor volwassenen is er een mooie film in de planning gezet. Een ticket kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie.
Woensdag 3 oktober 2018
Filmhuis Mill - De kinderen van juf Kiet
Aanvang: 20.00 uur
Toegangsprijs: 5,- euro inclusief consumptie
Kiet is een lerares die je ieder kind toewenst. Ze is liefdevol en altijd rechtvaardig. Haar geduld is oneindig. Ze leert haar kinderen Nederlands lezen en schrijven, maar vooral ook hoe je met elkaar omgaat en samen problemen oplost. De kinderen in de klas van juf Kiet zijn nog maar pas in Nederland. Alles is nog nieuw en verwarrend. In het begin hebben ze over alles en niets ruzie. De liefdevolle, maar strenge hand van juf Kiet werkt helend. Langzamerhand winnen de kinderen aan zelfvertrouwen.
Woensdag 17 oktober 2018
Filmhuis Mill - C'est la Vie!
Aanvang: 20.00 uur
Toegangsprijs: 5,- inclusief consumptie
Max runt al dertig jaar een cateringbedrijf en heeft al honderden feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig zeventiende-eeuws kasteel. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld, het koppel geadviseerd over een fotograaf, de band gereserveerd, de bloemen geregeld. Met andere woorden: alle ingrediënten om het feest tot een succes te maken zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat.
Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?
Woensdag 31 oktober 2018
Filmhuis Mill - Coco
Aanvang: 15.00 uur
Toegangsprijs: 5,- inclusief glaasje ranja en wat lekkers
Disney • Pixar’s Coco is één groot muzikaal en kleurrijk spektakel, dat families uit alle generaties met elkaar verbindt. Ga samen met Miguel en zijn hond Dante op een onvergetelijk avontuur naar een wereld vol knotsgekke buitenbeentjes.
Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.
Tickets
Reserveer tickets op stoelnummer online via deze site of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

Gerelateerde activiteit