U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 24 september 2018

Theater Myllesweerd biedt in oktober Seks tips, Ma en Enge Buren


In oktober is er in Theater Myllesweerd een gevarieerd theaterprogramma te vinden. Zo is er een humoristische muzikale show over liefde, een indrukwekkende solovoorstelling over een dementerende moeder en een muzikale show met volop humor door Enge Buren. Check het theaterprogramma van Myllesweerd en reserveer tijdig tickets.
Zaterdag 6 oktober 2018
Seks Tips - Muzikale komedie
Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: 16,- euro inclusief consumptie
Seks Tips, wat je van nichten kunt leren, is een hilarische muzikale komedie over een heterovrouw op een dood spoor in haar liefdesleven en de vriendschap met een nicht die omkomt in de wisselende contacten, maar de echte liefde nog niet heeft gevonden. Een avond vol ‘inside information’ die je alleen kan krijgen van de meest leerzame types op deze wereld: de homoseksuele man!
Vrijdag 12 oktober 2018
Ma (Hugo Borst) – solovoorstelling door Loek Peters
Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: 19,50 euro inclusief een consumptie
Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Zijn dilemma's, angsten en moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.
Vrijdag 26 oktober 2018
Enge Buren – Vreemde vogels
Aanvang: 20.15 uur
Toegangsprijs: 17,50 inclusief consumptie
Enge Buren stond al vaker in Theater Myllesweerd en dat niet zonder succes. Vandaar dat zij ook dit seizoen op het programma staan. Vreemde Vogels is hun zevende show vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven. Muziek aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts, dat en meer is Enge Buren.
Tickets
Reserveer tickets op stoelnummer via deze site of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

 

Gerelateerde activiteit