Nieuws
  Za 01 september 2018

Myllesweerd ook feestlocatie voor jeugd en jongeren tijdens kermis in Mill - gratis toegang


Vrijdagavond 14 september start het muziekprogramma voor de Millse kermis 2018. Op zaterdag 15 september gaat vanaf 18.00 uur de kermis zelf van start. Alles gaat vervolgens tot en met dinsdagavond 18 september door. Zoals bekend zijn gedurende de Millse kermis alle 6 de horecagelegenheden in Mill gesloten en concentreert het feest zich op 3 locaties in het centrum van Mill. Toegang is alle dagen helemaal gratis.

Locatie Pop-up-café Marktplein
Op het Marktplein is tijdens de openingstijden van de kermis een Pop-up-café te vinden in een sfeervolle nostalgische poffertjeskraam. Hier is naast het reguliere aanbod aan drank ook een assortiment speciaal bier verkrijgbaar. Zoals in een goed café gebruikelijk, is er passende muziek te horen en is er volop ruimte om er te buurten, feesten en dat alles helemaal in kermissferen. Op zondagmiddag is er bovendien live muziek geprogrammeerd.
Zondag 16 september 15.00 uur: One-man-band René Goossens

 Locatie feesttent Kerkstraat
Vrijdag 14 september 20.00 uur: The Reverend
Zaterdag 15 september 20.00 uur: Black Cadillac
Zondag 16 september 14.00 uur: Dos Paulos
Zondag 16 september 20.00 uur: Staal met Glazen
Maandag 17 september 14.00 uur: Conny & Ilse
Maandag 17 september 18.00 uur: De Heeren Van
Dinsdag 18 september 14.00 uur: DJ Jack
Dinsdag 18 september 20.00 uur: Fragment

Locatie Myllesweerd Kerkstraat
Vrijdag 14 september 21.00 uur: Snolly
Zaterdag 15 september 21.00 uur: Lanterfantje
Zondag 16 september 21.00 uur: Nixus & MC Jordan (by Smèrrig)

Officiële opening
De officiële opening van de Millse kermis is op zaterdag 15 september om 18.00 uur. Dan zal muziekvereniging St. Willibrord een mini-concert verzorgen in de autoscooterhal op de kermis. Vervolgens maakt de jeugdgemeenteraad een rondje over de kermis samen met o.a. het college en kermisexploitanten de gebroeders Regter. Hierbij is iedereen uiteraard van harte welkom.

Consumptiemunten
De consumptiemunten “kermis Mill” die vorig jaar in de feesttent in het Landschapspark zijn gekocht zijn dit jaar ook nog geldig bij de 3 feestlocaties. Verder wordt er gewerkt met speciale “evenement” breekmunten. Deze zijn alleen tijdens kermis Mill 2018 geldig en kunnen tot en met dinsdagavond 18 september weer tegen geld worden ingewisseld. De eigen munten van de deelnemende horecaondernemers zijn op de genoemde feestlocaties niet geldig. Uiteraard wel op alle andere dagen in de betreffende horecagelegenheden waar ze ook in te wisselen zijn tegen contanten.
Meer weten of reageren? Check de Facebookpagina van Kermis Mill.