U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 28 augustus 2018

Indrukwekkende solovoorstelling over dementie door Loek Peters in Theater Myllesweerd – Ma


In Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill worden de meest uiteenlopende theatershows geprogrammeerd. Van dans tot muziek en van cabaret tot indrukwekkende solovoorstellingen. In deze laatste categorie valt de voorstelling Ma, naar het boek van Hugo Borst. Deze wordt op vrijdagavond 12 oktober vanaf 20.15 uur gebracht door Loek Peters.
Ma
Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling ‘Ma’ is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. Onlangs is zij overleden.
De makers van ‘LEEF!’ en ‘PAAZ’ brengen met ‘Ma’ een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma's, angsten en moederliefde worden vertolkt door Loek Peters.
Tickets
Reserveer tickets a 19,50 euro (inclusief consumptie) hier online. Ook zijn deze af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 13 in Mill.

 

Gerelateerde activiteit