U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 01 juli 2018

Cultureel Centrum Myllesweerd met de Briljantjes op Zotte Zomer Festival


Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill opende in 2012 de deuren. Heel wat clubs, verenigingen en instellingen hebben Myllesweerd ondertussen weten te vinden. Dat om er (openbare) vergaderingen en andere activiteiten te houden. Maar ook zijn er in Myllesweerd tal van film- en theatervoorstellingen. Daarnaast zijn er diverse huurders die in Myllesweerd met hun kantoren en andere activiteiten een permanent onderdak hebben gevonden.

Groei

Cultureel Centrum Myllesweerd groeit nog steeds qua activiteiten. Om het ook allemaal betaalbaar te houden, werkt Myllesweerd vaak met vrijwilligers in combinatie met de beheerders. Gelukkig kan men een beroep doen op heel wat vrijwilligers. Maar om door te kunnen blijven groeien zijn extra vrijwilligers van harte welkom. Het gaat om taken bij o.a. horeca, kassa en techniek. Maar ook de commissies die theatershows boekt en eigen activiteiten organiseert kunnen nog versterking gebruiken.

Zotte Zomer Festival

Komende zondag 8 juli is Cultureel Centrum Myllesweerd ook van 11.00 uur tot 18.00 uur aanwezig in de Promotiehoek van het Zotte Zomer Festival. Dit om vrijwilligers te werven en het nieuwe theater- en filmseizoen extra onder de aandacht te brengen. Zij zorgen bij hun stand ook voor entertainment. Hiervoor hebben zij de Briljantjes uitgenodigd. Deze dames zullen met muziek en cabaret de bezoekers van de stand van Myllesweerd verrassen en vermaken.

Meer

Meer weten over alle activiteiten en mogelijkheden in en rond Myllesweerd? Like de Facebookpagina en check regelmatig deze site.