U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 11 juni 2013

Nina-Alissa van Meer en Amigo schitteren in Myllesweerd


Muziekliefhebbers hoeven zich aanstaande zaterdagavond 15 juni absoluut niet te vervelen. Dan vindt er in Myllesweerd een gezellige, muzikale avond plaats in het kader van Down’s Upside, boordevol talent. Deze avond treedt zangeres Nina-Alissa van Meer op en geeft dansschool Amigo uit Uden een spectaculaire dansshow weg. De avond is gratis toegankelijk en iedereen is welkom.

Zangeres Nina-Alissa van Meer won in 2010 de finale van ‘Kijk op talent’, een muzikale talentenjacht voor mensen met een visuele beperking. Muziek maken en zingen zitten van kinds af aan al in Nina. Ze begon op haar twaalfde met zangles, waarna ze een paar jaar later ook optredens kreeg op bruiloften en dorpsfeesten. Toen ze 19 jaar was, pakte ze ook haar pianolessen weer op. Haar ambitie is om zichzelf te kunnen begeleiden op de piano en om zelf haar liedjes te kunnen schrijven, zodat ze kan uitdrukken wat ze voelt of hoe ze over bepaalde dingen denkt. Nina heeft een uitgebreid repertoire, met musicalnummers uit Cats, Miss Saigon en Aida, maar ook zingt zij nummers van Christina Aguilera, Laura Jansen, Do en Beyoncé.

Ook geeft dansschool Amigo uit Uden deze avond een dansshow. Amigo is een dansschool voor mensen met een verstandelijke beperking, waar zo’n 40 cursisten en 25 vrijwilligers actief zijn. Ook mensen in de zaal worden natuurlijk uitgenodigd om een dansje te wagen.

De avond begint om 19.30 u. en duurt tot 22.00 u.

Dansschool Amigo Uden