U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 27 mei 2018

Theatercommissie Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill op zoek naar versterking


Binnen Cultureel Centrum Myllesweerd zijn verschillende commissies actief. Een daarvan is de Theatercommissie. Deze is verantwoordelijk voor het samenstellen van het theaterseizoen, het maken van een draaiboek met een planning rond de theatershows en het begeleiden van de artiesten op de dag van de theatershow in Myllesweerd. Deze commissie is op zoek naar versterking.

Theatercommissie
“De theatercommissie bestond uit 2 personen,” vertelt Wilma Bardoel. “Helaas is Jacqueline Elbers gestopt wegens drukke andere werkzaamheden. Mooiste zou zijn als we 1 of 2 personen kunnen vinden die mee willen helpen in deze Theatercommissie.” Het theaterseizoen 2018 – 2019 is al volledig ingevuld en ondertussen loopt hiervoor de kaartverkoop. “Maar meestal starten we in september of oktober al met oriënteren voor het theaterseizoen daarna. We gaan naar theatershows kijken en hebben contact met boekingsbureaus, om te zien wat er allemaal mogelijk is. We hebben een budget waarvoor we theatershows kunnen boeken. Het is mooi om met elkaar te bekijken en bespreken wat er zoal qua shows is en wat we uiteindelijk vast zullen leggen.”

Theatershows
Een belangrijke taak van de Theatercommissi is om binnen het beschikbare budget een programma samen te stellen wat aansluit bij de wensen van bezoekers. “Cabaret en muziek doet het altijd goed in Myllesweerd. In het nieuwe seizoen hebben we dan ook weer diverse cabaretshows geprogrammeerd en 3 bijzondere tribute-avonden met Prince, ABBA en Status Quo. Daarnaast ook weer wat mooie kindershows, een dansvoorstelling en een middagvoorstelling speciaal voor ouderen. Maar ook 2 serieuze solovoorstellingen hebben we in het programma opgenomen.” Hierbij gaat het om Ma, een voorstelling naar het boek van Hugo Borst over zijn dementerende moeder. De andere solovoorstelling heet Emma wil leven en gaat over een meisje met veel talenten, maar haar leven wordt beheerst door anorexia. “Dat zijn 2 indrukwekkende thema’s maar we denken dat ook ons publiek deze shows zeker zal waarderen.”

Belangstelling
Hebt u belangstelling deel uit te maken van de Theatercommissie? Neem dan contact op met Wilma Bardoel of met een van de bestuursleden van Myllesweerd. Dat kan door te mailen naar of . Telefonisch is Myllesweerd te bereiken via het nummer 0485-454366.

Meer
Meer weten over de vele activiteiten, theater- en filmvoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill? Like dan de Facebookpagina en check regelmatig deze site.