U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 07 april 2018

Zaterdag 21 april in Theater Myllesweerd: Fuad Hassen – Held


Op zaterdagavond 21 april kunnen liefhebbers van cabaret weer terecht in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Want die avond staat Fuad Hassen met zijn show Held er op de planken. Een ticket kost 16,- euro en dat is inclusief een consumptie.
Fuad Hassen
De dagbladen waren lovend over het succesvolle debuutprogramma van cabaretier Fuad Hassen en bekroonde het met drie- en viersterrenrecensies. Met zijn bijna tastbare charme en prettige relaxtheid, afgewisseld met sterke grappen ingebed in een goed opgebouwd verhaal, heeft Fuad sluipenderwijs de harten van het theaterpubliek gestolen. In zijn nieuwe show ‘Held’ neemt Fuad u verder mee – middels zijn typische laid-back comedystijl – in een wereld waarin bijzaken grote betekenis krijgen en hoofdzaken er niet meer toe doen. Na het zien van de show weet u niet meer wat u nou wel of niet moet geloven, maar één ding is zeker: het eten van een appel brengt u altijd met een glimlach terug naar deze avond.
Tickets
Een ticket kost 16,- euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer tickets op stoelnummer via de rubriek Theater op deze site of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.

 

Gerelateerde activiteit