Nieuws
  Di 03 april 2018

Aanstaande vrijdagavond (6 april) 4 cabaretiers in 1 show - reserveer tickets


Aanstaande vrijdag 6 april speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! Vanaf 20.15 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Tickets kosten 15,- euro en dat is inclusief een consumptie.
De Cabaretpoel viert dit seizoen zijn tienjarig jubileum. Motor achter De Cabaretpoel is oud-cabaretier Tim van der Sluijs. Hij speelde vanaf 1992 jaarlijks een oudejaarsconference en stapte eind 2005 van het podium voor een rol achter de schermen. Tim was zes jaar impresario en volgt de cabaretontwikkelingen op de voet. Hij regisseert, coacht en begeleidt nieuw cabarettalent en biedt een aantal nieuwe talenten de kans om in De Cabaretpoel te groeien naar een goed avondvullend programma. Steeds meer van die talenten vallen op tijdens de cabaretfestivals en hebben inmiddels een avondvullend programma waarmee ze door heel Nederland touren. Reden om aan Tim te vragen wat we kunnen verwachten.
Waarom De Cabaretpoel?
“Nederland barst uit zijn voegen van het cabarettalent. Mede daardoor is het zo druk op de Nederlandse podia dat het voor nieuwe talenten moeilijk is om aan optredens te komen en om zich te ontwikkelen. Daarom heb ik het project De Cabaretpoel gestart. Elk seizoen selecteer ik een aantal cabaretiers die ik talentvol vind en waarvan ik denk dat ik dat talent kan ontwikkelen. Ik bied de cabaretiers regie, coaching en begeleiding en stimuleer ze om nieuw materiaal te ontwikkelen. Op die manier kan in korte tijd een enorme sprong vooruit worden gemaakt.”
Wat kan het publiek verwachten bij De Cabaretpoel?
“Een geweldige leuke cabaretavond. Een Cabaretpoelvoorstelling is een echte happening. Een lekker lange avond bomvol leuk en gevarieerd cabaret. Ik probeer zoveel mogelijk genres naast elkaar te programmeren. Dus het publiek ziet niet vier keer hetzelfde, maar uit een scala van cabaretsmaken. Dat maakt de voorstelling dynamisch, afwisselend en er kan veel gelachen worden. Het publiek mag de voorstelling ook beoordelen met een cijfer. De afgelopen vier seizoenen scoorde De Cabaretpoel gemiddeld elk jaar een mooie acht. De voorstelling in ingedeeld in twee blokken van ongeveer een uur met telkens twee optredens. Na twee optredens is er een pauze. Daarna volgen nog twee optredens. Eén van de deelnemende cabaretiers fungeert tevens als presentator. De Cabaretpoel is dus een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.”
Tickets
Voor deze show zijn tickets a 15,00 euro inclusief een consumptie af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ook zijn ze hier online op stoelnummer te reserveren via de rubriek Theater.

Gerelateerde activiteit