U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 29 maart 2018

Woensdag 11 april kindertheater Pimpernel in Myllesweerd - Mannetje Grijs - reserveer tickets


Woensdag 11 april is er weer een theatershow speciaal voor kinderen tot ongeveer 7 jaar te zien in Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Deze start om 15.00 uur en een ticket kost 5,- euro, dit is inclusief een glaasje ranja voor de kleinere bezoekers en een andere consumptie voor volwassenen.
Mannetje Grijs
Op deze woensdag in de lente presenteert Marijke van Bergen van kindertheater De Pimpernel voor jonge kinderen tot 6/7 jaar een interactieve muzikale voorstelling. Mannetje Grijs en zijn vriendje de grijze muis zien de prachtige kleuren van de lente niet. Hun bestaan is arm en grijs en ze hebben niets met de kleuren. Dan gebeurt er iets bijzonders! Ze worden uitgenodigd om op reis te gaan naar het land van de regenboog. Hun reis is heel avontuurlijk en onderweg ontmoeten ze alle kleuren.
Tickets
Reserveer tickets online op stoelnummer via de rubriek Theater op deze site. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Myllesweerd. Like om op de hoogte te blijven ook de Facebookpagina van Myllesweerd, volg ons op Twitter of zie regelmatig deze site.

Gerelateerde activiteit