U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 09 maart 2018

Zondag 11 maart politiek verkiezingsdebat in Myllesweerd - iedereen welkom


Aanstaande zondag 11 maart is er vanaf 11.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill een politiek verkiezingsdebat. De organisatie hiervan is in handen van de Lokale Omroep Mill en De Neije Krant. Iedereen is hierbij van harte welkom. Vanaf 10.30 uur is de zaal open en staat de koffie en thee klaar. Het debat is via de L.O.M. ook live via radio en Tv te volgen.
Wijziging
Door trieste familieomstandigheden heeft Jan van der Meer helaas als discussieleider voor komende zondag moeten annuleren. Frans Duijnstee zal zijn taak overnemen en komende zondag vertegenwoordigers van de politieke partijen aan de tand voelen over diverse onderwerpen. De hoofdthema’s hierbij zijn Leefbaarheid en welzijn, wonen en werken, milieu en duurzaamheid en 1 Land van Cuijk. Maar ook het aanwezige publiek kan reageren. Hiervoor staat Mirre Dollekens in de zaal met een microfoon om te horen wat men vindt van de discussie en reacties op het podium.
21 maart
Op woensdag 21 maart kan men stemmen voor de nieuwe gemeenteraad 2018 - 2022. Als om 21.00 uur de stembussen zijn gesloten start het tellen van de stemmen. De Lokale Omroep Mill is die avond live vanuit de hal in het gemeentehuis aanwezig om hier via radio en Tv verslag van te doen. Deze uitzending start rond 22.00 uur.
Frequenties
De Lokale Omroep Mill is via alle providers te horen en zien. Bekijk een overzicht van alle frequenties via www.lokaleomroepmill.nl

 

Gerelateerde activiteit