U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 20 februari 2018

Deze week Lion in Filmhuis Mill - woensdagavond 21 februari


Elke derde woensdagavond van de maand is het in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill tijd voor het Filmhuis. Maar ook op andere momenten worden er regelmatig films geprogrammeerd, dit bijvoorbeeld voor kinderen zoals op 28 februari om 15.00 uur de film Sing.
Lion – woensdag 21 februari 20.00 uur
Een 5-jarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.
Sing – woensdag 28 februari 15.00 uur
De optimistische Buster Moon, eigenaar van een slecht draaiend theater, organiseert een zangwedstrijd om zijn schulden af te lossen. Met moeite weet hij een prijzengeld van 1000 dollar bijeen te schrapen. Per ongeluk worden er flyers gedrukt met daarop een te winnen bedrag van 100.000 dollar. Wanneer de flyers door een ventilator uit het raam naar buiten worden geblazen, komen ze op straat terecht. In korte tijd weet iedereen van de zangwedstrijd. Een muis, een olifant, een varken, een gorilla en een stekelvarken die graag mee willen doen aan de talentenjacht hebben allen zo hun eigen bestemming voor het prijzengeld.
Tickets
Een ticket voor het Filmhuis kost 5,- euro en dat is inclusief een consumptie. Bij films voor kinderen is er voor hen een zakje chips en glaasje ranja. De tickets zijn op stoelnummer hier online in de rubriek Filmhuis te reserveren maar zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd.

Gerelateerde activiteit