U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 14 februari 2018

Theater van de Klucht komende zaterdag in Myllesweerd - In de Vlaamsche Pot


Een avond genieten van top-toneel, heerlijk lachen en dat alles dicht bij huis in Theater Myllesweerd in Mill? Dat kan zaterdagavond 17 februari. Want dan is er om 20.15 uur de theatervoorstelling te zien met de titel In de Vlaamsche Pot. Toegangskaartjes kosten 17,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer tickets op stoelnummer hier online in de rubriek Theater of aan de balie.
In de Vlaamsche Pot
Twintig jaar na de laatste aflevering van ‘In de Vlaamsche Pot’ brengt Theater van de Klucht een theaterversie van deze hilarische hit-serie. Haye van der Heijden is net als destijds verantwoordelijk voor het script van deze theaterversie.
Maak opnieuw kennis met de gebeurtenissen in restaurant ‘In de Vlaamsche Pot’ van de hysterische eigenaar Karel (Bas Muijs) en zijn partner en chef-kok Luciën (Onno Innemee). Andere hoofdpersonages zijn de altijd op geld beluste Frits (Arijan van Bavel) en zijn grote liefde Dirkje (Bettina Holwerda), die niet altijd op even subtiele wijze laat merken dat ze niet van de avances van Frits gediend is. Alles lijkt rustig zijn gang te gaan, totdat een oude kennis (gespeeld door Sabine Beens) van Luciën langskomt … En van wie is trouwens die geheimzinnige reservering in de agenda?

 

Gerelateerde activiteit