Nieuws
  Ma 08 januari 2018

Speciale meidenmiddag met meidendingetjes en meidenfilm in Myllesweerd - ook voor kinderfeestjes


De activiteitencommissie van Cultureel Centrum Myllesweerd organiseert op zaterdagmiddag 24 maart een speciale meidenmiddag. Deze start om 14.00 uur. Een middagje lekker je haren laten doen, nagels lakken, zien welke make-up jou het beste staat en dat alles met veel roze, glitter en glamour. Kortom een echte meidenmiddag voor echte meiden van ongeveer 5 tot 10 jaar. Deze meidenmiddag wordt afgesloten met een echte meidenfilm. Toegang is 5,00 euro.
Arrangement
Maar deze meidenmiddag is ook ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een eigen vriendinnenparty. Daarom is er ook de mogelijkheid na de film nog aan te schuiven voor friet, een snack en wat te drinken. Een ticket inclusief dit arrangement kost 9,50 euro.
Film Ballerina
Parijs, 1884. Het elfjarige weesmeisje Félicie heeft maar één droom: sterdanseres worden aan de Parijse Opera. Samen met haar beste vriend Victor ontsnapt ze uit het weeshuis en vertrekt zonder een cent op zak naar Parijs. Terwijl Victor zijn best doet om uitvinder te worden probeert Félicie te worden toegelaten tot de audities van de dansschool. Hiervoor moet ze de identiteit aannemen van haar rivale, de verwende danseres Camille. Om haar droom uit te laten komen zal Félicie haar mannetje moeten staan in een wereld vol valkuilen en moordende concurrentie. De danstrainingen zijn zwaar en ze moet hard werken aan haar sierlijkheid en ballettechniek. Met haar vriend Vicor en mentor Odette aan haar zijde zet ze alles op alles om haar droom te bereiken.
Tickets
Reserveer tickets voor deze meidenmiddag, met of zonder friet online in de rubriek Theater op deze website. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Een ticket zonder friet kost 5,00 euro en met friet, snacks en wat te drinken 9,50 euro. Reserveer tijdig, vol is vol.

 

Gerelateerde activiteit