Nieuws
  Za 23 december 2017

Jan en Tom klaar voor De Neije Krant Oudejaarsconference - nog enkele tickets beschikbaar


Aanstaande vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 december is er voor het eerst De Neije Krant Oudejaarsconference. Deze cabaretshow met de titel “Maar . . . we zijn er nog niet!” zal die avonden vanaf 20.15 uur gehouden worden in Theater Myllesweerd in Mill. Het initiatief hiervoor is genomen door Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord samen met De Neije Krant. Het belooft een humoristische en muzikale avond te worden met een terugblik op 2017. Hierbij komen zowel lokale, landelijke als internationale gebeurtenissen aan de orde. Maar natuurlijk kijken Jan en Tom ook alvast naar 2018.
Tickets
Voor vrijdagavond 29 december zijn nog enkele tickets verkrijgbaar, zaterdag 30 december is volledig uitverkocht. De tickets kosten 10,00 euro en zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
After party
René Goossens zal alle 2 de avonden de after party muzikaal omlijsten zodat iedereen onder het genot van een drankje en leuk stuk muziek na kan praten over deze eerste Neije Krant Oudejaarsconference.

 

Gerelateerde activiteit