U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 21 december 2017

2017 was een mooi en bewogen jaar voor Cultureel Centrum Myllesweerd


2017 is voor Myllesweerd in Mill een mooi en bewogen jaar geweest. Binnen het bestuur zijn twee wisselingen geweest, een nieuw lid is toegevoegd en een nieuwe voorzitter is aangetreden, er is een bedrijfsplan geschreven en er zijn meer activiteiten georganiseerd. Meer bezoekers weten Myllesweerd te vinden, ook uit onze omliggende gemeenten en de waardering door onze bezoekers voor Myllesweerd is zeer positief. We hebben dit kunnen bereiken met behulp van onze beheerders en vrijwilligers die zich tot het uiterste hebben ingezet om het onze bezoekers naar de zin te maken. Ook hebben Sas en Bep van BijSasenBep met hun medewerkers professionele ondersteuning geleverd.
 Wij danken alle bezoekers die hieraan een bijdrage hebben gehad. Wij zijn u in 2018 graag van dienst en staan voor u klaar. U bent van harte welkom tijdens een van onze activiteiten of voor een kopje koffie met onze zelfgemaakte appeltaart. Wij gaan graag met u in gesprek om iets te organiseren of om Myllesweerd nog beter te maken. Wij luisteren graag naar onze bezoekers.
 Als bestuur van Myllesweerd wensen wij u hele fijne kerstdagen, een voorspoedige jaarwisseling en een sociaal en cultureel 2018.
 Tot ziens in 2018