Nieuws
  Ma 18 december 2017

Familievoorstelling Nuffe Tantes in Theater Myllesweerd - Win gratis tickets


Zondag 7 januari, de feestdagen zijn weer voorbij, de schoolvakantie op een dag na afgelopen. Nog een dag van gezelligheid met de Nuffe Tantes en de familievoorstelling Eenuf is Eenuf. Dat alles in Cultureel Centrum Myllesweerd op zondag 7 januari 2018 om 14.00 uur. En wil je 2 gratis tickets winnen? Lees dan verder.
Eenuf is Eenuf
Eenuf is Eenuf gaat over de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune. Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad. Zo heeft postbode Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze grote moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars alle klanten bij ze wegkaapt. Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van, “Eenuf is eenuf!”
Wie
De Nuffe Tantes worden gespeeld door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort (31) en Irene Schouten (26). Floor: “Nuffe Tantes is ooit begonnen als straattheater act. Maar de typetjes waren zó leuk dat we tijdens onze muziektheater studie hebben besloten het uit te bouwen tot een voorstelling met liedrepertoire en meerdere personages. We kennen elkaar al 6 jaar en treden nu ruim 3 jaar op als Nuffe Tantes.”
Voor hele gezin
“De voorstelling is geschikt voor de hele familie vanaf ongeveer 6 jaar,” vertelt Irene. “Je oma neuriet mee met leuke deuntjes en je kleine neefje zit met open mond te kijken naar een prachtig plaatje. Kortom, iedereen zal plezier beleven aan deze show in Myllesweerd.”
Karin Bloemen en Tony Neef
In de show zijn de stemmen te horen van Karin Bloemen en Tony Neef. Over hoe ze met hen in contact kwamen vertelt Floor: “We zochten een stem voor ons personage 'Naranja van Oranje' en moesten meteen aan Karin Bloemen denken. De Nuffe Tantes zeggen altijd: brutale mensen hebben de halve wereld, dus twee de hele. Karin reageerde heel lief en enthousiast en wilde ons graag helpen, zij weet natuurlijk uit ervaring hoe het is om als beginnend theatermaakster je plekje te moeten veroveren en wilde ons hier met alle liefde bij ondersteunen.”
Plannen
Floor en Irene hebben nog veel plannen voor de toekomst. “We zijn bezig met een fantastisch kinderboek en het opnemen van een nuffe cd met de leukste liedjes uit de voorstelling, deze willen we graag binnenkort uitbrengen. Daarnaast hopen we nog in veel theaters op te mogen treden natuurlijk.”
Win
Voor deze theatershow zijn 2 gratis tickets te winnen. Deze worden verloot onder de origineelste antwoord op de vraag: Wat betekent Nuf eigenlijk? Mail het antwoord voor 1 januari 2018 naar
Tickets
Bestel tickets a 11,-- euro (inclusief consumptie) hier online via de rubriek Theater of haal ze op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Gerelateerde activiteit