U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 09 december 2017

Film- en Theatervoorstellingen in Myllesweerd hebben regionale aantrekkingskracht - voorstellingen voorzien in een behoefte


Dit theater en film seizoen, dat van september 2017 tot juli 2018 loopt, wil Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill van haar gasten weten of zij het (nog) beter kan doen. Vandaar dat gasten gevraagd wordt om een enquêteformulier in te vullen. De eerste maanden hebben de gasten van Myllesweerd positief gereageerd en is Myllesweerd met een 8 gemiddeld beoordeeld.
Aantrekkingskracht
Uit deze enquête blijkt ook dat Myllesweerd niet alleen uit de eigen gemeente veel bezoekers krijgt, maar ook veel gasten uit de omliggende gemeenten trekt. Vooral uit de gemeente Grave komt men graag naar de films en theatershows. Maar ook inwoners uit Beers, Haps, Wanroij, Ledeacker, Sint Anthonis en uit Odiliapeel en Zeeland weet men regelmatig de weg naar Myllesweerd te vinden.
Opmerkingen
Naast een positieve 8 beoordeling geven de gasten ook bruikbare opmerkingen. Deze opmerkingen kunnen worden gegeven op het enquête formulier dat bij de in-/uitgang van Myllesweerd op een statafel ligt en voor iedereen beschikbaar is.
Presentje
Om alle gasten te bedanken voor het invullen van het enquête formulier verloot Myllesweerd onder de ingevulde formulieren per maand een film kaartje. In de maand november was de gelukkige winnaar mevrouw Cath. Zij krijgt via haar emailadres de bevestiging toegestuurd.
Uitnodiging
Myllesweerd nodigt iedere gast uit om het enquête formulier in te vullen zodat Myllesweerd nog meer rekening kan houden met de wensen van de gasten.