U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 09 december 2017

Muziektheater met Nuffe Tantes op zondag 7 januari 2018 in Theater Myllesweerd - reserveer tickets


Zondag 7 januari 2018 staat er een muzikale en humoristische familievoorstelling op het programma van Theater Myllesweerd in Mill. Want dan spelen vanaf 14.00 uur de Nuffe Tantes de voorstelling Eenuf is eenuf. Toegangstickets kosten 11,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Reserveer de tickets op stoelnummer hier online of haal ze op bij de balie van Myllesweerd.
Eenuf is eenuf
Wat betekent dat eigenlijk, Nuf? Kom er achter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune. Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad.
Zo heeft postbode Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze grote moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars alle klanten bij ze wegkaapt. Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van, “Eenuf is eenuf!”
Gespeeld en gecreëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen & Tony Neef, steken zij hun persoonlijke verhaal in een Nuf jasje: Durf te kiezen voor wat je écht wil! Daarnaast weten ze als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes.

 

Gerelateerde activiteit