Nieuws
  Zo 12 november 2017

Prins Chris-Jan en prinses Jessica verschenen in Theater Myllesweerd als nieuw prinsenpaar van 't Germelaand


Op zaterdagavond 11 november verscheen in de theaterzaal van Myllesweerd het nieuwe prinsenpaar van ’t Gèrmelaand tijdens een meer dan gezellige Blèravond. Na veel speuren en gissen bleken Chris-Jan en Jessica de nieuwe heersers te zijn over ’t Gèrmelaand. In het dagelijkse leven Chris-Jan en Jessica Beerendonk vd Wijngaard en wonende aan de Brugse Berg in Mill.
Gèrmepaal
Voor de Bleravond in Myllesweerd van start ging, was er een officieel moment buiten. Daar werd de nieuwe Gèrmepaal in het licht gezet. Hiermee werd het carnavalsseizoen symbolisch geopend.
Blèravond
Maar daarna begon de felle muzikale strijd tussen Brabants Bont, de Foekepot, Gij en Ik, de Professors, Altied Schik en 1 grote Bende. Uiteindelijk gingen Gij en Ik (Gijs vd Maden en Ko vd Ven) er met de winst en de grote Gèrmebokaal vandoor. De presentatoren van die avond waren Sjors Dollevoet en Leroy Laclé. Ze hielden zich strak aan het schema, zodat alle artiesten hun liedje twee keer konden vertolken. De jury had de zware taak om de liedjes te beoordelen. Tussen de 2 rondes liedjes door, presenteerden de Germills hun nieuwste gardedans en kleding.
Verschijning
Nadat het winnende Blèrlied nog een keer gezongen was, brak dan eindelijk het moment aan dat Chris-Jan en Jessica Beerendonk verschenen als het 60e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand.
Receptie
Op zaterdag 25 november wordt hen een receptie aangeboden. Die vindt vanaf 19.11 uur ook plaats in de theaterzaal van Myllesweerd. Die avond is er ook de verschijning van het Boerenbruidspaar en het Jongkerpaar 2017-2018.

 

Gerelateerde activiteit