Nieuws
  Wo 01 november 2017

Nieuwe website van Cultureel Centrum Myllesweerd online!


In april 2012 werd Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill officieel geopend. Sinds die tijd was ook de website online. Tussendoor werd deze uiteraard enkele malen aangepast. Maar ondertussen is Myllesweerd uitgegroeid naar een Multifunctioneel centrum waar tal van organisaties onderdak hebben en is het aantal activiteiten, films en theatershows toegenomen. Om dit alles overzichtelijk online te kunnen presenteren was een geheel nieuwe website noodzakelijk.
Inhoud
Vandaar dat er de laatste maanden hard gewerkt is aan een vernieuwde, frisse en gebruiksvriendelijke website. Alles is er snel en overzichtelijk te vinden. Niet alleen de activiteiten die Myllesweerd er zelf organiseert zoals de theatershows en filmvoorstellingen, maar ook openbare activiteiten door derden staan online. Daarnaast kan men kennismaken met de vaste huisgenoten van Myllesweerd zoals:
Actieradius Mill;
Bibliotheek;
Bij Sas en Bep;
De Neije Krant;
Lokale Omroep Mill;
Sociom;
Myllesheem;
Stichting Welzijn Ouderen Mill;
Deze organisaties hebben eigen vaste ruimtes in Myllesweerd. Via de site leest u wat zij er zoal doen.
Meer
Verder is er meer informatie te vinden over het huren van de diverse vergaderruimtes, kantoren en Multifunctionele (theater)zaal. Maar ook welke mogelijkheden er nog meer zijn leest men terug op deze site. Ook staat er een filmpje online, waarin vele gebruikers van Myllesweerd vertellen wat zij er zoal doen en waarom Myllesweerd voor velen “Ons Myllesweerd” is.
Kortom, bekijk deze site en zie wat we zoal te bieden hebben!