Nieuws
  Zo 29 oktober 2017

In november Filmhuis Mill met: Perfetti Sconosciuti en A Street Cat Named Bob


Elke 1e en 3e woensdag van de maand is het in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill tijd voor het Filmhuis. Films beginnen om 20.00 uur en een toegangskaartje kost 5,00 euro. Dit is inclusief een consumptie. Op woensdag 1 november is de film Perfetti Sconosciuti er te zien en woensdag 15 november A Street Cat Named Bob.
Woensdag 1 november - Perfetti Sconosciuti
Eva en Rocco, een getrouwd stel van rond de veertig met een puberende dochter, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje, dat vol spanning uitkijkt naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Maar hij arriveert alleen: ze was niet lekker.
 Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen?
Woensdag 15 november - A Street Cat Named Bob
A Street Cat Named Bob is gebaseerd op het hartverwarmende, waargebeurde verhaal van de straatmuzikant James Bowen.
Na een moeilijke jeugd, heeft Bowen een leven als dakloze achter zich gelaten en probeert hij af te kicken van zijn heroïneverslaving. Als hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater vindt, verandert dat zijn leven.
Hij kan geen eigenaar ontdekken en besluit het dier te verzorgen tot hij beter is. Wanneer Bob echter weer op eigen pootjes kan staan, blijft hij trouw aan James en wijkt niet meer van zijn zijde. Bob vergezelt hem naar zijn werk als straatmuzikant en verkoper van de daklozenkrant en via Youtube filmpjes worden de twee beroemd. Dankzij Bob lukt het Bowen uiteindelijk af te kicken en zijn leven terug op de rit te krijgen.
Tickets
Reserveer tickets op stoelnummer via de rubriek Filmhuis op deze site. Ook zijn ze af te halen aan de balie van Myllesweerd en te koop aan de kassa vlak voor aanvang van de film.

 

Gerelateerde activiteit