U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 22 oktober 2017

Marc de Hond komende vrijdag in Theater Myllesweerd - winnaars gratis tickets bekend


“Wat is erger, in een rolstoel zitten of de zoon zijn van Maurice de Hond. Nou, zo erg is in een rolstoel zitten nu ook weer niet.” Met die uitspraak zet cabaretier Marc de Hond de toon voor zijn 2e show, Wie bang is krijgt ook klappen. Met deze voorstelling is Marc op vrijdagavond 27 oktober te gast in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Aanvang 20.15 uur.
Marc de Hond
Het leven van Marc de Hond werd overheerst door angsten. Totdat alles waar hij bang voor was hem vijftien jaar geleden overkwam: zijn internetmiljoenen verdampten, zijn geliefde grootouders stierven en tot overmaat van ramp kreeg hij een dwarslaesie. Tot zijn eigen verbazing kwam hij optimistischer en sterker dan ooit uit deze periode.
In zijn tweede theaterprogramma ‘Wie bang is, krijgt ook klappen’ legt Marc uit hoe het hem lukte zijn angsten te overwinnen en hoe het grote oorlogsgeheim van zijn opa daar een belangrijke rol in speelde. Een humoristisch en positief verhaal.
Tickets
We gaven ook 2 tickets weg via een prijsvraag. Deze zijn gewonnen door Betty en Gerrit Roelofsen. Tickets zijn hier online te reserveren via de rubriek Theater en zijn ook af te halen aan de balie van Myllesweerd.

Gerelateerde activiteit