U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Vr 13 oktober 2017

Bezoekers zeer tevreden over Cultureel Centrum Myllesweerd


Het bestuur van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill wil graag weten wat bezoekers vinden van Myllesweerd en haar activiteiten. Daarom is er een korte enquête opgesteld. Dit enquêteformulier ligt bij de ingang/uitgang van Myllesweerd en iedereen kan dit invullen. Onder iedereen die dit doet wordt elke maand een filmkaartje verloot voor een film naar keuze. In september zijn ook heel wat formulieren ingevuld. Dit ook door Marina Hutten. Zij wint een gratis filmkaartje.
Score
In september scoorde Myllesweerd gemiddeld een 8. Een prima score gezien het aantal ingevulde formulieren. Met de resultaten kan het bestuur de diensten, voorstellingen en overige mogelijkheden in Myllesweerd verbeteren en bijsturen.
Vragen in de enquête zijn o.a.:
Wat is de reden van uw bezoek aan Myllesweerd;
Welk cijfer geeft u de activiteit;
Hoe vindt u de prijs/kwaliteit verhouding;
Bent u na afloop van de activiteit nog wat blijven drinken;
Hoe vaak bezoekt u Myllesweerd;
Naast deze en andere vragen is er ook ruimte op het formulier om suggesties te doen voor verbeteringen. Bezoekt u Myllesweerd? Vul dan even het enquêteformulier in. U maakt daarmee kans op een gratis filmbezoek en het bestuur van Myllesweerd kan uw reacties gebruiken om Myllesweerd nog gastvriendelijker te maken.