U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 28 september 2017

Jackie woensdag 4 oktober in Filmhuis Mill


In oktober staan er 3 films op het programma van Filmhuis Mill in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. Dat is woensdagavond 4 en 18 oktober een film voor volwassenen en woensdagmiddag 18 oktober is er een kinderfilm geprogrammeerd. Tickets kosten 5,-- euro en dat is inclusief een consumptie.
Woensdag 4 oktober 20.00 uur - Jackie
Als John F. Kennedy wordt vermoord zijn de ogen van de hele natie gericht op haar: Jackie Kennedy. Zij moet, tijdens haar rouw, zich uiterlijk sterk houden om het land gerust te stellen. We volgen haar in de vier dagen na de moord op haar man.
Woensdag 18 oktober 15.00 uur - Finding Dory
De vriendelijke, maar vergeetachtige blauwe vis Dory duikt opnieuw in het diepe met haar vrienden Nemo en Marlin, tijdens een zoektocht naar haar vergeten verleden. Wat kan Dory zich nog herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar leerde ze met walvissen praten?
Woensdag 18 oktober 20.00 uur - Demain tout commence
Samuel (Omar Sy) leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin (Clémence Poésy), een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes.
Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…
Tickets
De tickets zijn a 5,-- euro inclusief consumptie online op stoelnummer te reserveren via de rubriek Filmhuis op deze site. Ook zijn ze af te halen bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Blijf ook op de hoogte via de Facebookpagina en Twitteraccount van Myllesweerd.

 

 

Gerelateerde activiteit