U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 26 september 2017

Leonie Meijer met muzikale show in Theater Myllesweerd op zaterdag 14 oktober


Ook dit seizoen biedt Theater Myllesweerd weer een programma vol cabaret, muziek, toneel en show. In de categorie muziek is de theatershow van Leonie Meijer er eentje die niemand mag missen. Zij staat zaterdagavond 14 oktober om 20.15 uur in Mill op de planken. Tickets kosten 16,00 euro en dat is inclusief een consumptie. Deze zijn op stoelnummer hier online te reserveren via de rubriek Theater en ook zijn ze af te halen bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Leonie Meijer
Leonie Meijer heeft in het theater een plek gevonden waar haar liedjes, haar ‘live’ stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen. Het directe en verrassende contact met haar publiek maakt dat geen avond hetzelfde is en dat haar bezoekersaantallen inmiddels spectaculair groeien. Met haar nieuwe en inmiddels derde theatertour, getiteld ‘Hier.’ gaat Leonie weer een stap verder op de ingeslagen weg!
Kort geleden trok Leonie in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. Nu zet Leonie haar waanzinnige muzikale talent in en haar bijna cabareteske manier van verhalen vertellen, om het publiek reisgenoot te maken van deze muzikale roadtrip. De theaterbezoekers worden meegenomen naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel. De titel ‘Hier.’ is ontleend aan het feit dat iedereen vanuit zijn eigen gezichtspunt altijd hier is, nooit daar. Je kunt jezelf nooit verlaten.
Meer
Check ons gehele film- en theaterprogramma via deze site. Like ook onze Facebookpagina en volg ons op Twitter.

 

Gerelateerde activiteit