U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 29 augustus 2017

Woensdag 30 augustus om 19.00 uur gratis jeugdfilm Goosebumps in Myllesweerd


In het kader van 5 jaar Cultureel Centrum Myllesweerd zijn er een aantal gratis films en theatershows. Donderdag 31 augustus is er om 15.00 uur een gratis kinderfilm en woensdag 30 augustus kan de jeugd vanaf 19.00 uur genieten van een jeugdfilm. Toegang gratis.

Woensdag 30 augustus 19.00 uur Goosebumps

De spannende film Goosebumps is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumps reeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992.

Tiener Zach Cooper vindt het allesbehalve leuk dat hij vanuit de grote stad naar het platteland moet verhuizen. Maar wanneer hij zijn mooie buurmeisje Hannah ontmoet, fleurt hij op. Hannah heeft echter een mysterieuze vader, niemand minder dan R.L. Stine, auteur van de bestseller reeks "Goosebumps". Stine is een vreemde man en de reden daarvoor is, dat hij de gevangene is van zijn eigen verbeelding. De monsters die zijn boeken zo beroemd maken, zijn echt en Stine beschermt zijn lezers door ze gevangen te houden in zijn boeken. Wanneer Zach per ongeluk de monsters vrijlaat, beginnen ze het dorpje te terroriseren.

Tickets reserveren is niet nodig, maar kom op tijd, vol is vol!

Gerelateerde activiteit