U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Zo 27 augustus 2017

Rob Scheepers komende zaterdag met after party in uitverkocht Theater Myllesweerd


Komende zaterdagavond 2 september staat de Brabantse cabaretier Rob Scheepers in een uitverkochte theaterzaal van Myllesweerd in Mill. Deze show maakt deel uit van diverse gratis shows in het kader van het 5-jarig bestaan van het culturele centrum. Het aantal beschikbare kaartjes was binnen 2 uur allemaal weg. Iedereen die wel kaartjes kon bemachtigen kan komende zaterdagavond genieten van een fantastische humoristische show en gezellige after party.

Schroot

“Wil jij hier nog iets van bewaren? Anders gaat het naar de schroot.” Met die vraag duwden Rob’s ouders hem een kratje in zijn handen met oude videobanden, tijdschriften en cassettebandjes. En óf hij iets wilde bewaren: zijn complete pubertijd zat in dat kratje! In ‘Schroot’ mijmert Rob of het vroeger écht wel beter was. Met een leeg cassettebandje naar een vriend fietsen om de nieuwe plaat van Prince op te nemen had zijn charme - een charme die inmiddels ingehaald lijkt door inwisselbaarheid. Maar is dat eigenlijk wel zo erg? Aan de hand van scherpe, hilarische en herkenbare verhalen schetst Rob zijn worsteling met de vooruitgang.

After party

Na de show van Rob is er een gezellige after party met Reel to Real. Reel to Reel bestaat uit drie muzikanten die verslingerd zijn aan de Ierse pub songs en dansmuziek. Het is pretentieloos, eerlijk en zonder hopseflots. Melancholie en vrolijkheid klinken in meezingers en een jig of reel. De kracht van RTR zit 'm in de verbinding: tussen publiek en troubadour, tussen Keltisch en country, tussen genieten en luisteren. Gewoon muziekskes maken, daar gaat het om!

Meer

Meer weten over de vele film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Like dan de Facebookpagina, volg Myllesweerd op Twitter en check regelmatig deze site www.myllesweerd.nl

 

Gerelateerde activiteit