U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 14 juni 2017

Theatershow "Dag Mama" voor medewerkers Pantein in Theater Myllesweerd


Speciaal voor alle medewerkers van Pantein is er op dinsdag 12 en donderdag 14 september een muzikale theatershow in Theater Myllesweerd. ‘Dag Mama’ is een nieuwe voorstelling (met lezing en workshop) in Nederland en België. Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruip je in de huid van de mens met dementie. Je beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam het zo dichtbij. Met de selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kun je vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.
Maar ook al ben je niet werkzaam met mensen met dementie, toch zal je inzet vanaf morgen anders zijn. Bejegening, respect, persoonlijke benadering, aandacht en meer komt voorbij…
De voorstelling speelt op dinsdag 12 en donderdag 14 september van 19 – 22 uur in Theater Myllesweerd. Inloop is vanaf 18.30 uur. In de pauze en na afloop is er een drankje voor ieder aanwezig om na te praten.
Tickets zijn uitsluitend door medewerkers van Pantein a 10,00 euro af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd of online te reserveren. Klik daarvoor op de bestelknop in de rubriek Overige bij het betreffende agenda-item op deze site.

Gerelateerde activiteit