Nieuws
  Do 25 mei 2017

Geslaagde boekpresentatie Dennis Verweijen in Theater Myllesweerd


Woensdagavond 24 mei presenteerde Dennis Verweijen het boek Papa’s bloed in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill. De 37-jarige in Mill geboren en getogen Verweijen heeft sinds mei 2015 leukemie. Over het eerste jaar van zijn ziekte schreef hij een meer dan indrukwekkend en persoonlijk boek.
Tijdens de boekpresentatie las Dennis een gedeelte voor, waren er filmpjes met foto’s te zien en vertelde Margo vd Akker van Stichting Matchis (stamceldonorbank) hoe zij Dennis in 2015 had leren kennen. Corné Kremers presenteerde deze avond en vertelde over de reacties op de open brieven van Dennis die geplaatst zijn op o.a. inmill.nl en in De Neije Krant. De presentatie werd na een woordje van Dennis sfeervol afgesloten met een live optreden van Mindy en haar gitarist Benjamin.
Na de boekpresentatie werden er heel wat boeken verkocht in de stand van Primera Schipperheijn in Myllesweerd. Dennis signeerde de boeken en voegde er een persoonlijk woordje aan toe. Een aantal extra boeken zijn door Dennis gesigneerd en zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill.
Meer weten? Check dan www.papasbloed.nl en like de Facebookpagina.