U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Do 04 mei 2017

Ook kaartverkoop 2e show De Neije Krant Oudejaarsconference in volle gang


Op vrijdagavond 29 en zaterdagavond 30 december 2017 is er voor het eerst De Neije Krant Oudejaarsconference. Deze cabaretshow met de titel “Maar . . . we zijn er nog niet!” zal die avond gehouden worden in Theater Myllesweerd in Mill. Het initiatief hiervoor is genomen door Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord samen met De Neije Krant. Het belooft een humoristische en muzikale avond te worden met een terugblik op 2017. Hierbij komen zowel lokale, regionale als landelijke gebeurtenissen aan de orde. Maar natuurlijk kijken Jan en Tom ook naar de verwachte actualiteiten en gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.
Kaartverkoop
In eerste instantie zou er maar 1 show zijn. Maar omdat de kaartverkoop zo hard ging, is besloten 2 shows te boeken. Voor vrijdagavond 29 december zijn nog kaartjes beschikbaar, de show van 30 december is totaal uitverkocht. Maar ook de tickets voor vrijdagavond gaan hard.
Kaartverkoop
Tickets zijn a 10,00 euro af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Wees er tijdig bij, want op is op.