U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 30 januari 2013

Millse ondernemers verzorgen romantische avond met film


In het kader van Valentijnsdag verzorgen de Smaakmakers Mill, weddingplanner Do it Perfect, Berends bloemsierkunst en salon TrueBeauty in samenwerking met Filmhuis Mill een gezellige avond uit met de film ‘The lucky one’. De film draait op woensdagavond 30 januari.

De film ‘The lucky one’ gaat over een jonge militair die een foto vindt van een vrouw. Bij terugkomst gaat hij op zoek naar deze vrouw op de foto waaraan hij, naar zijn idee, zijn leven aan te danken heeft. Hoe dit afloopt? 'The lucky one' is een romantische film, die Valentijnsdag zeker eer aan doet.

Na de film zorgen de Smaakmakers voor hapjes en worden er gratis huidmetingen gedaan. Wilt u weten wat een weddingplanner voor u kan betekenen? Dan staat Olga Verweijen van Do it Perfect voor u klaar. Op vertoon van uw filmkaartje krijgt u ook nog een goodiebag van salon TrueBeauty en een presentje van Berends Bloemsierkunst mee naar huis. Later op de avond maakt u ook nog kans op het winnen van een boeket en een gezichtsbehandeling.

Kaartjes kosten €5 en zijn te reserveren via  of te koop aan de balie.

De film begint om 20.00 u. en voor aanvang krijgt u een glaasje prosecco aangeboden.

The Lucky One