U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 11 april 2017

Woensdagavond 19 april Filmhuis Mill met Elle (regie Paul Verhoeven)


Op woensdag 19 april staat Elle op de agenda van Filmhuis Mill. Een film die is geregisseerd door Paul Verhoeven, de bekendste Nederlandse regisseur ter wereld. Deze film start om 20.00 uur. Tickets zijn a 5,-- euro op stoelnummer te reserveren via de rubriek Filmhuis op deze site. Ook zijn ze af te halen bij de balie van Cultureel Centrum Mylleswweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Elle
Michèle (Isabelle Huppert) lijkt onverwoestbaar. Ze is hoofd van een toonaangevend videogamebedrijf en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Maar als ze op een dag in haar huis wordt aangevallen en verkracht door een onbekende man verandert haar leven drastisch. Ze besluit zelf achter de dader aan te gaan en belandt in een spannend kat-en-muis-spel dat elk moment uit de hand kan lopen.
Filmagenda
In mei staan er 2 films op de agenda van Filmhuis Mill. Eentje speciaal voor kinderen en ook maakt er een film deel uit van een Ladies night. Reserveer deze data ook alvast in de agenda:
Kinderfilm woensdag 3 mei
Aanvang 14.00 uur
Huisdiergeheimen
Ladys night woensdag 17 mei met diverse stands en film
Aanvang 19.30 uur
Bridget Jones’s Baby
Meer
Wilt u meer weten of op de hoogte blijven van alle film- en theatervoorstellingen in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill? Volg ons op Twitter, like de Facebookpagina en check regelmatig deze site.

Gerelateerde activiteit