Nieuws
  Zo 26 maart 2017

Zaterdagavond 15 april Proud to be fout in Theater Myllesweerd


De kaartverkoop voor het concert ‘PROUD TO BE FOUT’ van harmonie St. Willibrord is in volle gang. Het zal worden gehouden op zaterdagavond 15 april in de Theaterzaal van Myllesweerd in Mill. Voor een ‘fout’ bedrag van € 12,49 kunt u een fantastische avondvullend programma meemaken met medewerking van zang, dans en combo.
De hele avond kunt u genieten van ‘foute’ muziek uit de jaren ’80 en ’90. Het ‘foute uur’, een radioprogramma van Qmusic, is u misschien wel bekend. Centraal in dit programma staan zogeheten ‘meezingers’ van artiesten als ABBA, Boney M, George Baker en LUV. Nummers van o.a. deze artiesten zullen dan ook tot het repertoire van deze avond horen.
De presentatie van deze avond is in handen van onze eigen radiopresentatoren Corné Kremers en Johnny de Man. Zij zullen vanuit hun muziekstudio Radio Harmonie u door het programma van de avond leiden. Radio Harmonie was vroeger een radioprogramma in Mill en zal daarom voor deze avond herleven bij het PROMS-concert van onze eigen harmonie, St. Willibrord.

PROMS-concert PROUD TO BE FOUT van Harmonie St. Willibrord
Zaterdag 15 april, 20.00 uur, Myllesweerd
Kaartverkoop bij Primera Schipperheijn, Myllesweerd en via
Kaarten kosten € 12,49.