U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 21 februari 2017

Komische klucht Boeing Boeing in Theater Myllesweerd op zondagmiddag 12 maart


Bent u liefhebber van toneel en een echte klucht? Reserveer dan tickets voor de voorstelling Boeing Boeing. Deze staat zondagmiddag 12 maart om 15.00 uur in Theater Myllesweerd op de planken. Bas Muijs, Mariska van Kolck en Arijan van Bavel zijn te zien in dit hilarische verhaal over een charmante piloot, zijn norse huishoudster en drie gepassioneerde stewardessen.
Boeing Boeing
De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen uit drie verschillende landen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn norse huishoudster. Een tot in detail uitgewerkte planning zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar een nieuw door de komst van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 7474 gooit een nieuw vluchtschema zijn hele leven in de war. En dan staat opeens ook zijn oude vriend Robert voor de deur. In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen… en dat is vragen om problemen!
Bezetting
Bas Muijs neemt de rol van piloot op zich, Mariska van Kolck speelt de bemoeizuchtige huishoudster en Arijan van Bavel is te zien als vriend Robert. Wieneke Remmers, Sabine Beens en Femke van Assouw kruipen in de huid van de stewardessen.
Tickets
Een ticket voor deze doldwaze klucht kost 17,50 euro en dat is inclusief een consumptie. Bestel deze tickets via de rubriek Theater op deze site of haal ze op bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.