Nieuws
  Ma 31 december 2012

Winnaars wensballenactie bekend


Afgelopen vrijdag zijn vijf winnaars van de kerstwensballenactie gekozen. In de weken daarvoor konden alle basisschoolkinderen uit de gemeente hun kerstwens op een mooi versierde kerstbal schrijven, die allemaal opgehangen werden aan een van de kersttakken in Myllesweerd.

De wedstrijd leverde veel mooie, grappige en hartverwarmende wensen op. Zo wenst één van de winnaars, Eva v.d. Heijden (3), dat een olifant heel blij is en dat een mens goed kan oefenen. Milan Emons van 6, hoopt dat alle zieke kindjes op de wereld beter mogen worden. Britt Royendijk (7) wenst dat alle arme kinderen ook een vrolijk kerstfeest hebben en Femke Scheers (11) wenst dat alle mensen die ziek zijn het nog redden met Kerst en Nieuwjaar. Tot slot heeft Margo Voss (11) gewenst dat iedereen gelukkig en samen mag zijn met kerst en dat niemand denkt dat hij of zij er niet bij hoort.

Kerstwensballen.JPG

Gratis naar de film

Natuurlijk zit er ook een prijs verbonden aan de actie. De vijf winnaars krijgen twee kaartjes voor de Jeugdbios van Filmhuis Mill op 3 januari. Ze mogen kiezen uit Ice Age 4, die ’s middags om 14.00 uur draait of Rock of Ages, de avondfilm voor de wat oudere jeugd. Winaars kunnen hun kaartjes ophalen aan de balie van Myllesweerd. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘programma’.

Myllesweerd wenst iedereen een goed, gezond en cultureel 2013 toe.