U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Wo 01 februari 2017

Jongerenbals met bekende namen tijdens carnaval in Cultureel Centrum Myllesweerd


Het is de organisatie van de jongerenballs in Mill gelukt om voor de carnavalsfeesten een paar grote namen te strikken. Hierdoor beloven het voor jongeren van 13 tot 18 jaar weer super gezellige feesten te worden. Dit alles op zondag 26, maandag 27 en dinsdag 28 februari van 19.00 uur tot 00.30 uur in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.
Programma
Op de eerste avond (carnavalszondag) zal DJ Kazkid de spits afbijten. Op de tweede avond zal StukTV op de planken staan, om er een mooi feestje van te maken. En tijdens de derde avond staat DJ Rudi Feral (Ruud Feltkamp) op het podium in Mill. Dat wordt dus feesten, feesten en nog eens feesten.
Pendelbus
De avond is voor alle jongeren vanaf 13 tot 18 jaar. Uiteraard zijn alle jongeren uit de omgeving van harte welkom op deze avonden. Voor de jongeren uit de kerkdorpen van de gemeente Mill en Sint Hubert worden speciaal pendelbussen ingezet die vanuit al deze dorpen gaan rijden. De kosten voor deze pendelbus is 2 Euro voor een retourtje. Zo komt de jeugd dus zowel veilig als voordelig in Mill en vervolgens ook weer terug in Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.
Initiatief
Het initiatief om de jongerenbals grootser aan te pakken dan voorgaande jaren ligt bij de Foekepot in samenwerking met de lokale horeca. “We willen jeugd en jongeren tijdens carnaval gewoon in Mill houden,” vertelt Chris-Jan Berendonk. Hij is bestuurslid van de Foekepot die het jeugdcarnaval in Mill organiseren. “Als wij de jeugd tot 18 jaar nu in Mill kunnen houden, dan is dat straks ook goed voor de lokale horeca. Vandaar dat we in samenwerking met de horeca besloten hebben het grootser aan te pakken, bekende DJ’s te boeken en ook te zorgen voor vervoer vanuit de kerkdorpen naar Myllesweerd. Wij zijn er van overtuigd dat dit meer dan gezellige avonden gaan worden.”
Tickets
Kosten van de tickets zijn 10,00 euro per avond. Dit is inclusief 2 consumpties. Maar men kan ook een passe-partout kopen. Dan heeft men tickets voor 3 avonden, inclusief 6 consumpties. Prijs is dan 25,00 Euro. De kaartverkoop is op maandag 6 en vrijdag 10 februari van 19.00 uur tot 20.00 uur in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Hier zijn dan ook de buskaartjes te koop.
Voor meer informatie zie www.germelaand.nl of volg ze op Facebook.