U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Ma 30 januari 2017

In februari naast Filmhuis Mill vooral carnaval, carnaval en nog eens carnaval in Cultureel Centrum Myllesweerd


In februari staat het programma in Cultureel Centrum Myllesweerd bijna helemaal in het teken van carnaval. Uiteraard is er de derde woensdag van februari wel Filmhuis Mill. Maar het theaterprogramma begint pas weer op zondagmiddag 12 maart met een enorm humoristische toneelvoorstelling. Maar er is nog meer moois dit seizoen. Bekijk het resterende programma en reserveer tijdig tickets:
Zondag 12 maart 2017
KomedieCompagnie - Boeing Boeing
Aanvang 15.00 uur
Toegangsprijs €17,50 incl. consumptie
In deze onvervalste klucht gaat het over een vrijgezel met een zwak voor vrouwen. Hij is beslist niet op zoek naar een remedie tegen zijn vrouwenverslaving. Hij slaagt erin om tegelijkertijd een relatie te hebben met drie verschillende stewardessen. Maar dan gooit een sneller vliegtuig alles in de war.
Zaterdag 18 maart 2017
Jochem van Gelder en Ron Bons – Het Genootschap van de WereldBeterMakers
Aanvang 15.00 uur
Toegangsprijs €15,- incl. (alcoholvrije) consumptie
Het Genootschap van de WereldBeterMakers is een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers, en Ron Bons voor kinderen én volwassenen vanaf 6 jaar.
Vrijdag 24 maart 2017
Emiel van de Logt - Stop met huilen
Aanvang 20.15 uur
Toegangsprijs €15,- incl. consumptie
De vrolijke Brabantse cabaretier Emiel van der Logt speelt pas stand-up comedy sinds oktober 2011, maar vanaf die tijd gaat het snel. In 2013 wint hij de jury- en publieksprijs van de Comedy Slam, en in 2014 staat hij in het Nieuwe Luxor Rotterdam in de finale van het cabaretfestival Cameretten.
Zaterdag 1 april 2017
Pater Moeskroen - Fiësta
Aanvang 20.15 uur
Toegangsprijs €19,50 incl. consumptie
Nederlands fijnste folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse Feest-Folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten.
Zaterdag 8 april 2017
Rayen Panday - Niet verder vertellen
Aanvang 20.15 uur
Toegangsprijs €15,- incl. consumptie
 In zijn derde avondvullende voorstelling neemt cabaretier Rayen geen blad meer voor zijn mond. Inmiddels durft hij alles te vertellen. Wat valt er eigenlijk nog te vertellen, als iedereen altijd maar een mening klaar heeft? Juist hetgeen dat niet verder verteld mag worden!
Zaterdag 13 mei 2017
LOS Muziektheater - Vast
Aanvang 20.15 uur
Toegangsprijs €17,50 incl. consumptie
De meiden van dit muziekgezelschap vonden elkaar op de opleiding "Muziektheater" van het conservatorium. Tijdens hun studie speelden ze al op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.
Tickets
Reserveer tickets door ze af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of bestel ze hier online via de rubriek theater.