Nieuws
  Za 28 januari 2017

Pronkzitting en Seniorenzitting dit weekend in Cultureel Centrum Myllesweerd


Vandaag, zaterdagavond 28 januari staat de eerste pronkzitting van ’t Gèrmelaand van dit seizoen op het programma. Zondagmiddag 29 januari wordt de Seniorenmiddag gehouden en vervolgens vrijdagavond 3 en zaterdagavond 4 februari de overige zittingen. Het beloven weer prachtige shows te worden, met vele leuke sketches, tonproaters en dansen. Dit alles zal gehouden worden in de Theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.
Optredens
De deelnemers aan de zittingen dit jaar zijn Padoen Kwatsss, WAD, Jut en Jul, Heddekkes, Duk Zat, Maarten van Tienen, Bravro’s, Band zonder Vent en de ex prinsen. Ook treedt Brabants Bont op met hun carnavalsschlager, Als het Germelaand gaat feesten. En de dansmariekes van de Foekepot en de Germills presenteren op de pronkzittingen hun allernieuwste dansen. De presentatie van de avond is ook dit jaar weer in handen van Jeroen van den Heuvel. Het licht en geluid wordt geregeld door Jack Roijendijk. De horeca zal dit jaar verzorgd worden door café de Winkel.
Seniorenzitting
Op zondagmiddag 29 januari is de seniorenzitting. Dit is qua programma een aangepaste versie van de avondzitting. Aanvang van de seniorenzitting is 13.00 uur. Bij de seniorenzitting treedt Pietje de Grondwerker op als tonproater.
Kaartjes
Informeer bij Francy Coppens en Ad Heijs naar de beschikbaarheid van resterende kaartjes voor deze avondzittingen. Dat kan aan de Wanroijseweg 22a in Mill en telefonisch via 06 20 828 808. De kaartjes kosten 12,50 euro.
Voor de seniorenzitting kunt u terecht bij het Senioren Hobby Centrum of voor aanvang van de zitting aan de kassa van Myllesweerd. Een kaartje voor de Seniorenmiddag kost 7,50 euro.
Meer
Kijk voor meer informatie rond carnaval in Mill op www.germelaand.nl, volg ze op Twitter en like de Facebookpagina.