U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Za 21 januari 2017

Avondje lachen? Kom vanavond (zaterdag 21 januari) naar Kees van Amstel in Theater Myllesweerd


Vanavond, zaterdag 21 januari komt de liefhebber van stand-up comedian helemaal aan zijn trekken in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Want dan staat Kees van Amstel er op de planken. Hij is terug in de Nederlandse theaters. Of eigenlijk nooit weggeweest. Maar hij is wel veranderd. Hij merkte op feestjes dat hij steeds vaker werd gemeden vanwege zijn cynische blik op de wereld. Maar nu is hij ‘chill’ en ‘super relaxed’. Hij ziet van alles de zonnige zijde. Onrecht, geweld of een bitterbal die van binnen nog bevroren is: Kees is helemaal zen, tot de bom barst! Tickets kosten 15,-- euro en dat is inclusief een consumptie.
Kees van Amstel
‘De man die ik niet wilde worden’ is de nieuwe humoristische show van Kees van Amstel. Oh wacht, een thema, het moet een thema hebben. Nou dat is er! Waarom neemt vrijwel niemand meer verantwoordelijkheid? En waarom zijn we steeds beter in uitdelen dan in incasseren?
Kees van Amstel (1965) heeft het podium pas laat in zijn leven ontdekt. In 2002 stapte hij voor het eerst een stand-up podium op, eigenlijk als therapie voor een mislukte relatie. De bedoeling was om twee keer op te treden en dan weer met stille trom te verdwijnen maar 3 maanden later werd hij tot zijn verbazing aangenomen bij Comedytrain, het stand-up comedy gezelschap opgericht door Raoul Heertje. Nu speelt hij regelmatig als comedian in het vaste honk van Comedytrain, Toomler in Amsterdam, en verder in de rest van Nederland met de theatertour van Comedytrain.
Naast zijn optredens schreef hij columns voor het Algemeen Dagblad en diverse andere bladen en verder leverde hij in seizoen 2005 ook tekstbijdragen aan het programma Koefnoen. Hij schreef en schrijft teksten voor televisieprogramma's als Dit Was Het Nieuws (TROS/RTL), Onder de Tram (VARA), Jansen op Jacht (VARA), Tussen de Oren (NET5), Vrijdagmiddag Live (AVRO), Panache (VARA), Zonde van de Week (KRO), Q-Music en voor Dit Was Het Nieuws (TROS/RTL)doet hij ook de redactie.
Cabaretactie
Bent u liefhebber van cabaret? Boek dan voor Kees van Amstel op 21 januari, Emiel van der Logt op 24 maart en Rayen Panday op 8 april voor €30.- totaal. Dat is dus 3 shows voor de prijs van 2. Deze speciale combi-tickets zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd en uiteraard hier online te bestellen via de rubriek Theater.