U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 17 januari 2017

Unieke Oudejaarsconference in Theater Myllesweerd - Maar . . . we zijn er nog niet!


Op zaterdagavond 30 december 2017 is er voor het eerst De Neije Krant Oudejaarsconference. Deze cabaretshow met de titel “Maar . . . we zijn er nog niet!” zal die avond gehouden worden in Theater Myllesweerd in Mill. Het initiatief hiervoor is genomen door Jan Volleberg en Tom Raaijmakers uit Wilbertoord samen met De Neije Krant. Het belooft een humoristische en muzikale avond te worden met een terugblik op 2017. Hierbij komen zowel lokale, regionale als landelijke gebeurtenissen aan de orde. Maar natuurlijk kijken Jan en Tom ook alvast naar 2018.
Oudejaarsconference
Jan Volleberg (1982) en Tom Raaijmakers (1996) nemen als “De kom maar eens langs als je in de buurt band” al enkele jaren deel aan de pronkzittingen in Wilbertoord. Maar ze waren toe aan een grotere uitdaging. Vandaar dat zij besloten hebben een avondvullende Oudejaarscabaretshow te gaan doen op zaterdagavond 30 december 2017. Een show met veel grappen, woordspelingen en verhalen rond gebeurtenissen in 2017. Maar omdat de heren ook muzikaal uit de voeten kunnen zullen er ook de nodige liedjes voorbij komen.
Tickets
Toegangskaartjes zijn vanaf woensdag 1 maart te koop bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Ze kosten 10,-- euro per stuk. Op is op!
Foto Cockie Kremers