U bent van harte welkom in Myllesweerd, maar leest u eerst ons coronaprotocol. Lees ons coronaprotocol
Nieuws
  Di 03 januari 2017

Komende zondag in Theater Myllesweerd - Op stap met Dirk Scheele - Gaan jullie mee? (vanaf 2 jaar)


Aanstaande zondag 8 januari geeft Dirk Scheele 2 shows voor kinderen (geschikt vanaf 2 jaar) in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Er is een show om 11.00 uur en eentje om 14.00 uur. Tickets zijn a 11,00 euro (inclusief consumptie) te reserveren via de rubriek theater op deze site en zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd.
Win DVD en CD
Onder alle juiste inzendingen op de volgende vraag verloot Dirk Scheele een DVD en CD. De vraag is, op welke Tv-kinderzender is Dirk bijna dagelijks te zien met de populaire serie Op stap met Dirk Scheele? Antwoorden kunnen tot 8 januari gestuurd worden naar . Vergeet niet om ook de adresgegevens te vermelden. Dan valt de DVD en CD zeker in de juiste brievenbus.
Op stap met Dirk Scheele, gaan jullie mee? (voor kinderen vanaf 2 jaar)
Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt popconcert! De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. een kinderboerderij, in hoge bergen en verre landen en ontmoeten daar dolfijnen. Natuurlijk wordt er ook volop muziek gemaakt. Samen met de kinderen formeert Dirk een heuse rockband en zelfs een echt klassiek orkest. Maar het blijkt dat er ook gewoon muziek gemaakt kan worden met de coole rits van je jas. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak!’.
Meer
Volg voor meer informatie Myllesweerd ook op Twitter, like de Facebookpagina en zie regelmatig deze site www.myllesweerd.nl